Szeretnél többet tudni?

Angol Nyelvvizsga

Nyelvvizsga típusok

EUROEXAM

Euroexam angol nyelvvizsga

Euroexam angol nyelvvizsga

Olyan államilag elismert angol nyelvvizsgát keresel, ahol szótárt is használhatsz, és ami soha nem évül el?

TOEFL

TOEFL angol nyelvvizsga

TOEFL angol nyelvvizsga

Külföldi ösztöndíjhoz, felsőfokú tanulmányaidhoz vagy külföldi munkavállaláshoz van szükséged nyelvvizsgára?

CAMBRIDGE

Cambridge angol nyelvvizsga

Cambridge angol nyelvvizsga

Szeretnél egy magas presztízsű, nemzetközileg elismert nyelvvizsgát szerezni?

EGYÉB

EGYÉB angol nyelvvizsgák

EGYÉB angol nyelvvizsgák

Ha más nyelvvizsgát tennél, keress minket, és felkészítünk az előtted álló kihívásra!

Készülj fel nálunk a nyelvvizsgádra!

Akár a munkádhoz, akár a továbbtanuláshoz van szükséged rá, mi segítünk megszerezni a számodra ideális nyelvvizsgát! Sőt, a vizsgák egy részéhez nem kell más intézménybe jelentkezned, hanem leteheted helyben nálunk is!

  • Továbbtanuláshoz akarsz szerezni megfelelő nyelvvizsgát
  • A munkádhoz van szükség a vizsgára
  • Speciális ösztöndíjat akarsz elérni a nyelvvizsgával

Amennyiben nem vagy biztos benne, hogy a tudásod eléri-e a kívánt szintet, felmérjük a szinted, és igény szerint fel is készítünk a kiválaszott nyelvvizsgára! Tanulhatsz egyénileg, vagy csoportban, eljöhetsz a különleges, csak nálunk igénybe vehető nyelvi programokra, és minden segítséget megkapsz mentorainktól ahhoz, hogy elérd a célodat!

Fontold meg alaposan, hogy melyik típust választod!

A jelenleg elérhető nyelvvizsgák között létezik olyan, ami elsősorban ösztöndíjasoknak ajánlott, míg más típusokat munkahelyi jelentkezséhez ajánlunk. Amennyiben nem vagy biztos benne, hogy számodra melyik az ideális választás rövid vagy hosszú távon, vedd fel velünk a kapcsolatot, és segítünk neked a döntés meghozásában!

EUROEXAM és EUROEXAM PRO ANGOL NYELVVIZSGA

Nyelvvizsga felvételihez

Ha külföldön szeretnél dolgozni, tanulni, ösztöndíjat nyerni, ez a tökéletes nyelvvizsga számodra! A TOEFL teszt világszerte elismert nyelvvizsga, amit több mint 9 ezer főiskolán, egyetemen és nyelviskolában használnak. Százharminc országban, így például Ausztráliában, Kanadában, az Egyesült királyságban és az Egyesült Államokban ismerik el, és elsősorban az ösztöndíjra jelentkező diákok körében népszerű.

TOEFL ANGOL NYELVVIZSGA

Nyelvvizsga ösztöndíjhoz

A TOEFL angol nyelvvizsgát 130 ország több mint 9000 egyeteme és főiskolája fogadja el, így tökéletes válaztás, ha a terveid között szerepel a külföldi továbbtanulás és ösztöndj, esetleg a munkavállalás. A TOEFL vizsgán nem lehet megbukni, hiszen a teljesítményed egy fix pontskálán értékelik, és ez a pontszám kerül a vizsgadokumentumba is.

CAMBRIDGE ANGOL NYELVVIZSGA

Nyelvvizsga munkavállaláshoz

A Cambridge angol nyelvvizsgáját a világ számos helyén, így hazánkban is - elfogadják az egyetemek, az oktatási intézmények és a munkavállalók is. Remek választás számodra, ha magas presztízsű, nemzetközileg elismert nyelvvizsgát szereznél, amelynek érvényessége korlátlan.

EGYÉB ANGOL NYELVVIZSGÁK

Nyelvvizsga munkavállaláshoz

A világ 150 országában elismert angol nyelvvizsga tökéletes számodra, ha külföldi, például angliai munkavállalásban gondolkodsz. A Test of English for International Communication vizsga azokat az anyagokat veszi alapul, amelyek feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy irodai környezetben a világ különböző pontjairól érkező dolgozók képesek legyenek egymással hatékonyan kommunikálni.

Mit mondanak rólunk?

Számunkra kiemelten fontos, hogy ne elméleti, hanem valóságos,
a munka és továbbtanulásban használható tudást adjunk.

Köszönöm tanáromnak a sok segítséget és a rám irányuló figyelmet. Külön köszönöm a nyelviskola dolgozóinak, hogy megpróbálták a lehető legnyugodtabb körülményeket megteremteni a nyelvvizsgához.

Szönyi Laura

Tanuló

A tanárunk kimagasló színvonalon oktatott végig, szakmai felkészültsége, és a változatos egyben szórakoztató feladatok segítettek fejleszteni nyelvtudásomat! Hála és köszönet az iskolának!

Müller Anikó

Tanuló

Azért ajánlanám ezt a nyelviskolát mert nagyon jófejek a tanárok,barátságos mindenki és a legfontosabb az,hogy nagyon alapos munkát végeznek. Kemény munkájuk es odafigyelésük azt eredményezték, hogy nagyon rövid idő alatt,nagyon sokat fejlődtem. (Nulláról,egy hónap alatt eljutottam alapfokig) Köszönöm nekik!

Torma Zsófi

Tanuló

2012-ben kezdtünk együtt dolgozni a nyelviskolával. Akkor mindössze 2 csoport oktatásáról volt szó, ami mára kibővült, és különböző típusú nyelvtanfolyamokat rendelünk meg vezetőink, kollégáink számára. A képzéssel, adminisztrációval teljesen elégedettek vagyunk: azonnal reagálnak az igényeinkre, hozzáértő, profi tanárokat biztosítanak, a kommunikáció és az adminisztráció olajozott és hatékony.

Skultéti Viktor

Isobar

Nagyon sok nyelviskolát és magántanárt kipróbáltam már, de a Converzum – a nyelvi közösségi tér által nyújtott oktatással vagyok eddig a legelégedettebb. A munkahelyem HR osztálya ajánlotta a nyelviskolát, így biztos voltam benne, hogy a legjobbat találták meg számomra. Már az első órán meglepődtem, amikor nem csak a tudásszintemet mérték fel, hanem azt is, hogy milyen tanulási technikára van szükségem. Igazán ekkor értettem meg, mi is az a „személyre szabott” tanítás. Ennek köszönhetően jelentősen fejlődött az angoltudásom és sokkal magabiztosabban használom az angol nyelvet, amiért most is nagyon hálás vagyok! Azóta több kollegám is csatlakozott a nyelviskolához, és mindannyian hasonló véleménnyel vannak, így mindenkinek csak ajánlani tudom!

Kadácsi sándor

British American Tobacco

A coaching során teljes odafordulást, figyelmet tapasztaltam. A coach nagy hangsúlyt fektet a módszer a tudatos célkitűzésre és az által is segíti a tanulást, hogy tisztáz néhány alapvető kérdést: pl. mi a viszonyunk a hibázással, mi a tanulási stílusunk, stb. Átbeszéltük, hogy mi okozza nekem az elakadást, és ezzel segített túllendülni rajtuk.

Nagy Anita

IBM