Szeretnél többet tudni?

Angol Nyelvtanulás

Angol nyelvtanulás a Te igényeid szerint!

Hogyan tanulhatok a leghatékonyabban?

Csoportban, ahol a közösség egymást segíti a tanulásban? Egyénileg, ahol a tanár kizárólag Veled foglalkozik? Esetleg online, ahol nem szorítanak az időkorlátok, így bármikor gyakorolhatsz? Minden képzési formának más-más előnye van, ezért mi összegyűjtöttünk neked mindent, ami segíthet a választásban. Olvasd el a különböző lehetőségek jellemzőit, hogy eldönthesd, számodra melyik az ideális megoldás az angol nyelvtanuláshoz.

Angol nyelvtanulás csoportosan

Válaszd a kiscsoportos nyelvtanulást, ha:
 • Szeretnéd a közösség segítségét is igénybe venni a tanuláshoz;
 • Fontosnak tartod, hogy mások hibáiból és sikereiből is tanulj;
 • Helyben szeretnél olyan embereket megismerni, akikkel szabadon gyakorolhatod az angolt.

Egy jó hangulatú csoportban a tanulók egymást is motiválják a fejlődésben. Amennyiben ezt a módját választod a nyelvtanulásnak, biztos lehetsz benne, hogy rengeteg érdekes és hasznos szerepjáték, illetve szituációs gyakorlat vár rád, amivel az átlagosnál gyorsabban fejlesztheted az angol társalgási nyelvtudásod.

Gyorsfejlődés nyelvi trénigekkel

Neked ajánljuk a tréningeket, ha:
 • Nagyon konkrét elképzelésed van arról, hogy miben szeretnél fejlődni
 • Fontos számodra, hogy 1-3 nap alatt eredményt érj el
 • Szívesen veszel részt egyszerre több órányi izgalmas, interaktív képzésen

Minden tréning célirányosan egy témában készít fel téged, azt gyakorolja, járja körbe, legyen szó munkahelyi angolról, nyelvtani rendszerezésről, vagy hatékony tanulásról. Az interaktív feladatok végig fenntartják a figyelmedet, így a több órás tanulás sem megterhelő. Profi trénereinkkel nem csak gyorsan fejlődsz, de még jól is fogod érezni magad.

Angol nyelvtanulás online

Neked ajánljuk az online nyelvtanulást, ha:
 • Túlságosan kiszámíthatatlan az időbeosztásod;
 • Szeretsz és képes vagy önállóan tanulni;
 • Szeretnéd minél több platform segítségét igénybe venni a nyelvtanuláshoz.

Túlságosan zsúfolt a naptárad ahhoz, hogy rendszeresen órára járj, mégis szeretnél angol nyelvet tanulni? Fontos számodra, hogy ne kelljen mások teljesítményéhez igazodnod? Szívesen használsz mobilt, táblagépet a nyelvtanuláshoz? Az online nyelvtanulás segítségével nem leszel helyhez és időhöz kötve, így csak rajtad áll, hogyan haladsz a leckékkel.

Exkluzív nyelvi fejlesztés

Neked ajánljuk a Nyelvi Coachingot, ha:
 • Mindenből az extrát keresed
 • Ha szívesen dolgoznál egy olyan coachcsal, aki egyben nyelvi mentor is
 • Profi szakemberrel szeretnéd oldani a gátlásaidat a biztos siker érdekében

Fontos számodra a kiemelt figyelem és az egyénre szabott tematika és tempó? Az eddig kipróbált módszerek egyike sem működött? Nem tudod, mit tehetnél, hogy végre sikerélmény legyen számodra a nyelvtanulás? A Nyelvi Coaching üléseken nem csak a nyelvtudásod fejlődik, pozitívan változik a nyelvtanuláshoz fűződő viszonyod és a magabiztosságod is.

Angol nyelvi tréningek

Munka nyelve tréning (angolul) csoportos képzés
Munka nyelve tréning (angolul) csoportos képzés
 • Budapest

Szeretnél előrelépni a munkahelyi ranglétrán, s ehhez szükséged van a a szakmai angolnyelv- tudásra? Szeretnéd bővíteni és tökéletesíteni az eddig megszerzett ismereteidet?

További információk
Szaknyelvi, szakmaspecifikus nyelvi tréning
Szaknyelvi, szakmaspecifikus nyelvi tréning
 • Budapest

Ismerd meg választott szakmád legfontosabb kifejezéseit és rövidítéseit, hogy a szakmaspecifikus tréningünk után probléma nélkül érvényesülj a munkahelyeden.

További információk
Professional and Personal Language Development Meetup
Hatékonytanulás-tréning
 • Budapest

Ha érdekel, hogy hogyan lehet a legrövidebb idő alatt a legtöbbet megtanulni, úgy hogy hosszútávon megmaradjon, akkor gyere el a Hatékony tanulás tréningünkre!

További információk
Szupervízió alapú nyelvi coaching
Nyelvtani rendszerező tréning
 • Budapest

Ha úgy érzed, hogy szükséged lenne egy gyors és hatékony nyelvi áttekintésre, válaszd a nyelvtani rendszerező tréningünket!

További információk

Tréningjeinken a változatos, izgalmas feladatokat és az interaktív gyakorlást helyezzük előtérbe. A cél, hogy szórakozva és hatékonyan tanulj. Olyan helyzeteket teremtünk, amelyekkel a való életben is találkozhatsz, olyan technikákkal dolgozunk, melyekkel a legjobban haladhatsz.

A tréningeken mindig egy adott témára fókuszálunk, így olyan rutint adunk, és olyan technikát tanítunk meg, amellyel a későbbiekben is képes leszel gördülékenyen társalogni. Begyakoroljuk, hogyan tudsz például idegen nyelven telefonálni, tárgyalni vagy hétköznapi szituációkban természetesen kommunikálni. Konkrétumokat mondunk el és mutatunk meg – akár vezetőként, akár magánemberként szeretnéd fejleszteni magadat.

Legyen szó általános társalgásról, üzleti vagy más szakterületen elvárt kommunikációról, nálunk a legprofibb trénerek foglalkoznak veled.

A nyelvi tréningek intenzívek és gyorsak, ám ha egy konkrét témára vagy egy adott szituációra akarsz felkészülni, azt itt teheted meg a leghatékonyabban, mert ezeken az alkalmakon csak arra koncentrálunk, ami neked fontos.

Mit mondanak rólunk?

Számunkra kiemelten fontos, hogy ne elméleti, hanem valóságos,
a munka és továbbtanulásban használható tudást adjunk.

Köszönöm tanáromnak a sok segítséget és a rám irányuló figyelmet. Külön köszönöm a nyelviskola dolgozóinak, hogy megpróbálták a lehető legnyugodtabb körülményeket megteremteni a nyelvvizsgához.

Szönyi Laura

Tanuló

A tanárunk kimagasló színvonalon oktatott végig, szakmai felkészültsége, és a változatos egyben szórakoztató feladatok segítettek fejleszteni nyelvtudásomat! Hála és köszönet az iskolának!

Müller Anikó

Tanuló

Azért ajánlanám ezt a nyelviskolát mert nagyon jófejek a tanárok,barátságos mindenki és a legfontosabb az,hogy nagyon alapos munkát végeznek. Kemény munkájuk es odafigyelésük azt eredményezték, hogy nagyon rövid idő alatt,nagyon sokat fejlődtem. (Nulláról,egy hónap alatt eljutottam alapfokig) Köszönöm nekik!

Torma Zsófi

Tanuló

2012-ben kezdtünk együtt dolgozni a nyelviskolával. Akkor mindössze 2 csoport oktatásáról volt szó, ami mára kibővült, és különböző típusú nyelvtanfolyamokat rendelünk meg vezetőink, kollégáink számára. A képzéssel, adminisztrációval teljesen elégedettek vagyunk: azonnal reagálnak az igényeinkre, hozzáértő, profi tanárokat biztosítanak, a kommunikáció és az adminisztráció olajozott és hatékony.

Skultéti Viktor

Isobar

Nagyon sok nyelviskolát és magántanárt kipróbáltam már, de a Converzum – a nyelvi közösségi tér által nyújtott oktatással vagyok eddig a legelégedettebb. A munkahelyem HR osztálya ajánlotta a nyelviskolát, így biztos voltam benne, hogy a legjobbat találták meg számomra. Már az első órán meglepődtem, amikor nem csak a tudásszintemet mérték fel, hanem azt is, hogy milyen tanulási technikára van szükségem. Igazán ekkor értettem meg, mi is az a „személyre szabott” tanítás. Ennek köszönhetően jelentősen fejlődött az angoltudásom és sokkal magabiztosabban használom az angol nyelvet, amiért most is nagyon hálás vagyok! Azóta több kollegám is csatlakozott a nyelviskolához, és mindannyian hasonló véleménnyel vannak, így mindenkinek csak ajánlani tudom!

Kadácsi sándor

British American Tobacco

A coaching során teljes odafordulást, figyelmet tapasztaltam. A coach nagy hangsúlyt fektet a módszer a tudatos célkitűzésre és az által is segíti a tanulást, hogy tisztáz néhány alapvető kérdést: pl. mi a viszonyunk a hibázással, mi a tanulási stílusunk, stb. Átbeszéltük, hogy mi okozza nekem az elakadást, és ezzel segített túllendülni rajtuk.

Nagy Anita

IBM