Szeretnél többet tudni?

Kismama társalgó nyelvtanfolyam

Készülj a jövőre!

Már várod a gyermeked érkezését, és szívesen beszélgetnél más kismamákkal is, akikkel megoszthatod a tapasztalataidat? Miért ne tennéd úgy, hogy közben a jövődet is építed?

Beszélgess más kismamákkal és közben tanulj angolul!

A gyermekvárás időszaka vagy a későbbiekben a gyermekeddel való otthoni együttlét bizonyára csodálatos időszak a számodra. Előbb-utóbb azonban eljön a pillanat, amikor már a munkába való visszatérést tervezgeted. Bizonyára Te is szembesülsz sokunk tapasztalatával, hogy egy hosszabb szünet után nem könnyű a visszatérés, a munkahelykeresés. Ezt a folyamatot lényegesen megkönnyíti és felgyorsítja, ha a mostani időszakban – amennyire csak megoldható a napi rutin mellett - fejleszted vagy „karban tartod” angol nyelvtudásod. Az általános témák mellett szó lesz angol nyelvű állásinterjúról, irodai szókincsről és az üzleti világról is.

Kismamaként lenne időd tanulni?

Tedd meg az első lépést MOST és kérd a részleteket!

Mit fogsz tanulni a kismama társalgó angol nyelvtanfolyamon?

Az újdonságokra nyitott anyukák számára dolgoztuk ki speciális csoportos angol képzésünket, amely mind időpontjában, mind pedig tematikájában a Te igényeidet veszi figyelembe. Ráadásul, olyan nyelvi programokkal színesítjük a képzést – elvégre mi vagyunk a Nyelvi Közösségi Tér -, amely során izgalmas külső helyszíneken is gyakorolhatod angol nyelvtudásod. Gondolj csak bele, milyen üdítő lesz egy délután a kávézóban úgy beszélgetni, hogy nem te főzöd a kávét.

A kurzus indulása előtt ingyenes nyelvi audittal várunk, mely során felmérjük aktuális angol nyelvi szintedet és a tanulási stílusodat, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki magadból. Legyél akár kezdő, újrakezdő vagy magasabb nyelvi szinten álló, megtaláljuk a számodra tökéletes megoldást! A lényeg, hogy egy közösség tagjaként vidáman és eredményesen fejlesztheted nyelvi ismereteidet, így sokkal könnyebben, nagyobb eséllyel tudsz visszatérni majd a munka világába.

Szeretnél angolul társalogni?

Tedd meg az első lépést MOST és küld el az érdeklődésedet!

Tankönyv a kismama társalgó angol nyelvtanfolyam kurzuson

Nyelviskolánk az Oxford University Press és a Cambridge University Press tankönyveit és munkafüzeteit használja, mivel ezek remekül használható angol nyelvi szószedeteket, nyelvtani összefoglalókat, hanganyagokat, szituációs videókat és online gyakorlási lehetőségeket is tartalmaznak.

A tankönyvön kívül sok autentikus anyagot is használunk, újságcikkeket, videókat, filmrészleteket, mert azt akarjuk, hogy a Te nyelvtudásod és kiejtésed olyan legyen, mintha külföldön tanultál volna.

Elsődleges fontosságú, számunkra, hogy motiváljunk Téged és megerősítsük a magabiztosságodat. Kilépünk a megszokott keretekből, sok szerepjátékot, élvezetes kommunikációs gyakorlatot használunk, hogy ne unalmas és egyhangú legyen az óra. Hangsúlyt helyezünk a csapatépítésre is. Egy-egy tanfolyam alatt egy alkalommal meghívjuk a csapatot egy közösségi eseményre is, mint amilyen a közös pizzázás, a szabadulószoba vagy a kávézás.

Ne vesztegesd tovább az időd, lépj tovább!

Tedd meg az első lépést MOST és küld el az érdeklődésedet!

Nyelvi mentoraink a kismama társalgó angol nyelvtanfolyamon

Egy nyelvi mentor többet nyújt annál, hogy lelkiismeretes tanít Téged az idegen nyelvre. Ő lelkesít, motivál, felelősségének tartja, hogy minél több sikerélményhez juss. A sikerélményed pedig biztos záloga a kitartásnak, és a magabiztos nyelvtudásnak.

Nyelvi mentorainkkal szemben elvárás, hogy legyen nyelvtanári diplomájuk, és hogy igényesek legyenek szakmai munkájukra, valamint, hogy emberi kvalitásaik is képessé tegyék őket a Veled való hatékony együttműködésre.

Mentoraink megfelelő szakmai alázattal, felelősen és empatikusan működnek együtt a hallgatóikkal, akiknek céljait megismerik, elfogadják, folyamatosan szem előtt tartják és segítik azok elérését. Ezen értékeket szem előtt tartva:

 • felelősen adnak visszajelzést, vagyis reális képet festenek, melynek során kiemelik az erősségeket, amikre lehet építeni, és alternatívákat mutatnak a fejlesztendő területek vonatkozásában.
 • rendszeresen visszajelzést kérnek a hallgatóiktól, és ezeket figyelembe veszik a további tervezésnél
 • kreatívak, kiegészítik a könyv anyagait
 • élvezetes és hasznos órákat tartanak, amiken élmény részt venni mentorként és hallgatóként egyaránt
 • képesek a megújulásra, az újdonságok megismerésére, beépítésére, maguk is folyamatosan tanulnak
 • szeretik a szakmai kihívásokat
 • igyekeznek a csoport tagjait csapattá kovácsolni, ahol a tagok toleránsak és támogatóak egymással, készek egymást inspirálni és szükség esetén konszenzusra jutni
 • nyitottak
 • nem ítélkeznek
 • motiválnak, bíztatnak és továbbsegítenek a buktatókon
 • sikerélményt nyújtanak

Érdekel, milyen kurzust ajánlanánk neked?

Tedd meg az első lépést MOST és küld el az érdeklődésedet!