Szeretnél többet tudni?

Kezdő angol nyelvtanfolyam

Szerezd meg a biztos alapokat kezdő angol nyelvtanfolyamunkon!

Szeretnéd tudni, hogy milyen az, mikor külföldön idegenvezető, család és barátok nélkül is könnyedén elboldogulsz? Szívesen szereznél külföldi barátokat, akikkel nap mint nap megoszthatod az élményeid? És nem akarsz többé arra várni, hogy a kedvenc sorozatodhoz elkészítsék a szinkront vagy a magyar feliratot?

Mi megnyitjuk előtted a kapukat, hogy szabadon mozoghass a világban!

Ha elsajátítod az angol nyelv alapjait, majd továbblépsz, valóban kinyílik előtted a világ! Ha tudsz angolul sem Londonban, sem New Yorkban, de a világ más részein sem "adhatnak el".

Készen állsz megvalósítani az álmaidat?

Tedd meg az első lépést és érdeklődj MOST!

Mit fogsz tanulni a kezdő angol nyelvtanfolyamon?

Köszönés, számok, személyes információk, család, lakás, hobbi, munka, hétköznapi gyakori cselekvések, ruházkodás, idő kifejezése, útbaigazítás, ételek, italok, időjárás, emberek leírása és jellemzése, szituációs gyakorlatok kávézóban, étteremben, hotelben, repülőtéren, vásárlás közben. Megtanulod az alapvető nyelvtani elemeket is, de a hangsúlyt a szóbeli kommunikációra és szókincsbővítésre fektetjük.

Szeretnél angolul társalogni?

Tedd meg az első lépést és érdeklődj MOST!

Tankönyv a kezdő angol nyelvtanfolyam kurzuson

Nyelviskolánk az Oxford University Press és a Cambridge University Press tankönyveit és munkafüzeteit használja, mivel ezek remekül használható angol nyelvi szószedeteket, nyelvi összefoglalókat, hanganyagokat, szituációs videókat és online gyakorlási lehetőségeket is tartalmaznak.

Elsődleges fontosságú, számunkra, hogy motiváljunk Téged és megerősítsük a magabiztosságodat. Kilépünk a megszokott keretekből, sok szerepjátékot, élvezetes kommunikációs gyakorlatot használunk, hogy ne unalmas és egyhangú legyen az óra. Hangsúlyt helyezünk a csapatépítésre is. Egy-egy tanfolyam alatt egy alkalommal meghívjuk a csapatot egy közösségi eseményre is, mint amilyen a közös pizzázás, a szabadulószoba vagy a kávézás.

Ne vesztegesd tovább az időd, lépj tovább!

Tedd meg az első lépést és érdeklődj MOST!

Nyelvi mentoraink a kezdő angol nyelvtanfolyamon

Egy nyelvi mentor többet nyújt annál, hogy lelkiismeretes tanít Téged az idegen nyelvre. Ő lelkesít, motivál, felelősségének tartja, hogy minél több sikerélményhez juss. A sikerélményed pedig biztos záloga a kitartásnak, és a magabiztos nyelvtudásnak.

Nyelvi mentorainkkal szemben elvárás, hogy legyen nyelvtanári diplomájuk, és hogy igényesek legyenek szakmai munkájukra, valamint, hogy emberi kvalitásaik is képessé tegyék őket a Veled való hatékony együttműködésre.

Nyelvi mentoraik megfelelő szakmai alázattal, felelősen és empatikusan működnek együtt a hallgatóikkal, akiknek céljait megismerik, elfogadják, folyamatosan szem előtt tartják és segítik azok elérését. Ezen értékeket szem előtt tartva mentoraink:

 • felelősen adnak visszajelzést, vagyis reális képet festenek, melynek során kiemelik az erősségeket, amikre lehet építeni, és alternatívákat mutatnak a fejlesztendő területek vonatkozásában.
 • rendszeresen visszajelzést kérnek a hallgatóiktól, és ezeket figyelembe veszik a további tervezésnél
 • kreatívak, kiegészítik a könyv anyagait
 • élvezetes és hasznos órákat tartanak, amiken élmény részt venni mentorként és hallgatóként egyaránt
 • képesek a megújulásra, az újdonságok megismerésére, beépítésére, maguk is folyamatosan tanulnak
 • szeretik a szakmai kihívásokat
 • igyekeznek a csoport tagjait csapattá kovácsolni, ahol a tagok toleránsak és támogatóak egymással, készek egymást inspirálni és szükség esetén konszenzusra jutni
 • nyitottak
 • nem ítélkeznek
 • motiválnak, bíztatnak és továbbsegítenek a buktatókon
 • sikerélményt nyújtanak

Érdekel, milyen kurzust ajánlanánk neked?

Tedd meg az első lépést és érdeklődj MOST!