Szeretnél többet tudni?

Haladó angol nyelvtanfolyam

Lépj magasabb szintre haladó angol nyelvtanfolyamunkon!

Már megszerezted a biztos alapokat, de szeretnél továbblépni? Fejleszd angol nyelvtudásod nyelvi mentorok támogatásával, akik segítenek felkészülni akár a nyelvvizsgára is.

Mi megnyitjuk előtted a kapukat, hogy szabadon mozoghass a világban!

Ha fejleszted az angol tudásodat, valóban kinyílik előtted a világ!Továbbtanulhatsz a világ legjobb egyetemein, mindenről elegendő információt szerezhetsz az interneten, és bármilyen angol nyelvű filmet megnézhetsz, vagy könyvet elolvashatsz eredetiben, ami csak érdekel!

Készen állsz megvalósítani az álmaidat?

Tedd meg az első lépést és érdeklődj MOST!

Mit várhatsz a haladó angol nyelvtanfolyamtól?

Nagyon hatékony, kommunikáció orientált, gyakorlatias, inkább élményszerű fejlődés, mint szokványos tanfolyam.

 • Interaktív, izgalmas, motiváló órák
 • Tanulásmódszertani tippek
 • Mindezek eredménye a magabiztos kommunikáció angolul

Szeretnél angolul társalogni?

Tedd meg az első lépést és érdeklődj MOST!

Tankönyv a haladó angol nyelvtanfolyam kurzuson

Nyelviskolánk az Oxford University Press és a Cambridge University Press tankönyveit és munkafüzeteit használja, mivel ezek remekül használható angol nyelvi szószedeteket, nyelvtani összefoglalókat, hanganyagokat, szituációs videókat és online gyakorlási lehetőségeket is tartalmaznak.

A tankönyvön kívül sok autentikus anyagot is használunk, újságcikkeket, videókat, filmrészleteket, mert azt akarjuk, hogy a Te nyelvtudásod és kiejtésed olyan legyen, mintha külföldön tanultál volna.

Elsődleges fontosságú, számunkra, hogy motiváljunk Téged és megerősítsük a magabiztosságodat. Kilépünk a megszokott keretekből, sok szerepjátékot, élvezetes kommunikációs gyakorlatot használunk, hogy ne unalmas és egyhangú legyen az óra. Hangsúlyt helyezünk a csapatépítésre is. Egy-egy tanfolyam alatt egy alkalommal meghívjuk a csapatot egy közösségi eseményre is, mint amilyen a közös pizzázás, a szabadulószoba vagy a kávézás.

Ne vesztegesd tovább az időd, lépj tovább!

Tedd meg az első lépést és érdeklődj MOST!

Nyelvi mentoraink a haladó angol nyelvtanfolyamon

Egy nyelvi mentor többet nyújt annál, hogy lelkiismeretes tanít Téged az idegen nyelvre. Ő lelkesít, motivál, felelősségének tartja, hogy minél több sikerélményhez juss. A sikerélményed pedig biztos záloga a kitartásnak, és a magabiztos nyelvtudásnak.

Nyelvi mentorainkkal szemben elvárás, hogy legyen nyelvtanári diplomájuk, és hogy igényesek legyenek szakmai munkájukra, valamint, hogy emberi kvalitásaik is képessé tegyék őket a Veled való hatékony együttműködésre.

Mentoraink megfelelő szakmai alázattal, felelősen és empatikusan működnek együtt a hallgatóikkal, akiknek céljait megismerik, elfogadják, folyamatosan szem előtt tartják és segítik azok elérését. Ezen értékeket szem előtt tartva:

 • felelősen adnak visszajelzést, vagyis reális képet festenek, melynek során kiemelik az erősségeket, amikre lehet építeni, és alternatívákat mutatnak a fejlesztendő területek vonatkozásában.
 • rendszeresen visszajelzést kérnek a hallgatóiktól, és ezeket figyelembe veszik a további tervezésnél
 • kreatívak, kiegészítik a könyv anyagait
 • élvezetes és hasznos órákat tartanak, amiken élmény részt venni mentorként és hallgatóként egyaránt
 • képesek a megújulásra, az újdonságok megismerésére, beépítésére, maguk is folyamatosan tanulnak
 • szeretik a szakmai kihívásokat
 • igyekeznek a csoport tagjait csapattá kovácsolni, ahol a tagok toleránsak és támogatóak egymással, készek egymást inspirálni és szükség esetén konszenzusra jutni
 • nyitottak
 • nem ítélkeznek
 • motiválnak, bíztatnak és továbbsegítenek a buktatókon
 • sikerélményt nyújtanak

Érdekel, milyen kurzust ajánlanánk neked?

Tedd meg az első lépést és érdeklődj MOST!