Szeretnél többet tudni?

Angol Nyelvtanfolyam

Rád szabva


KEZDŐ ANGOL NYELVTANFOLYAM

Ismerd meg az angol nyelv alapjait, hogy a kurzus végére képes legyél egy utazás során angolul kommunikálni, vásárolni és egyszerűbb maileket megírni. Ezen a tanfolyamon biztos alapokat szerezhetsz a későbbi nyelvvizsgához is!

Tudj meg többet


HALADÓ ANGOL NYELVTANFOLYAM

Szeretnéd, ha végre tökéletesen értenéd külföldi kollégáidat és barátaidat? Csatlakozz haladó angol nyelvtanfolyamunkhoz, amely végén nem jelenthet problémát egy angol nyelvű állásinterjú, a CNN híreinek megértése, vagy épp egy londoni túra.

Tudj meg többet


ANGOL NYELVTANFOLYAM KISMAMÁK RÉSZÉRE

Kisbabát vársz vagy már boldog anyuka vagy? A babavárás időszakában szeretnéd a szabadidődet nyelvtanulásra fordítani? A gyermeknevelés öröme és szépsége mellett szeretnél kicsit a nyelvtudásodra is időt fordítani? Szinten szeretnéd tartani vagy fejleszteni lenne kedved az eddigi ismereteidet? Akkor iratkozz be a kifejezetten kismamák számára ajánlott angoltanfolyamunkra!

Tudj meg többet


STARTUP ANGOL NYELVTANFOLYAM

Már megvan az ötleted, de a megvalósításához és az információszerzéshez kevés a Google fordító? Gyere el hozzánk tanulni, találkozz hazai startup szereplőkkel, és tanuld meg, hogyan kommunikáld le másoknak angolul az ötleteidet!

Tudj meg többet

Gondolkoztál már azon, hogy számodra milyen lenne az ideális nyelvóra?

Ha igen, kérjük segíts felmérésünkben, melyben azt vizsgáljuk, hogy a hazai tanulók mit szeretnének viszontlátni az oktatásuk során. Nyelvkönyvek helyett inkább szerepjátékoznál? Nem a csoportos, hanem az egyéni oktatást részesítenéd előnyben? Vagy még inkább online szeretnél tanulni?

Töltsd ki kérdőívünket, segítsd felmérésünket a válaszaiddal és vegyél részt nyereményjátékunkban, melyben a kitöltők között értékes ajándékokat sorsolunk ki!

Hiába tanultál angolul...

 • ...Mégis félsz megszólalni külföldiek jelenlétében?
 • ...Nem mersz jelentkezni egy angol nyelvű állásinterjúra?
 • ...Nem tudsz normálisan a külföldi kollégákkal kommunikálni?

Bár pénzt és energiát szántál rá, a legbiztonságosabbnak mégis azt éreznéd, ha sosem kellene élesben használnod a tudásodat?

Pedig ez számtalan fontos lehetőségtől foszt meg a jövőben. Az angol nyelv ismeretével kinyílik számodra a világ: új, jobban fizető állásokat pályázhatsz meg, külföldi barátokra tehetsz szert, egyedül is beutazhatod a világot, és olyan filmeket, könyveket érhetsz el, amelyeket sosem fordítottak magyarra.

Jó helyen jársz

Ha valódi, a mindennapi életben és karrierben ténylegesen használható nyelvtudást akarsz szerezni, a legjobb helyre jöttél. Számunkra többet jelent a felkészítésed és a tanításod néhány gyorsan leadott tanóránál!

Miért érdemes minket választani?

 • Izgalmas, beszédközpontú órák

  Nem akarunk unalmas munkafüzetes feladatokkal terhelni, vagy kizárólag könyvből, szótárfüzetből tanítani.

 • Fejlődést segítő tréningek

  Olyan helyzeteket teremtünk, amelyekkel a való életben is találkozhatsz, olyan technikákkal dolgozunk, melyek legjobban elősegítik a nyelvi fejlődésedet.

 • Te diktálod a tempót

  Kizárólag rajtad áll, hogy milyen intenzitással veted bele magad a tanulásba, és te döntöd el, hogy a csoportos vagy egyéni oktatást választod. Bármelyiket is választod, mi ott leszünk, inspirálunk, motiválunk, hogy minél gyorsabban elérd a célod.

ISMERD MEG A CONVERZUM-A NYELVI KÖZÖSSÉGI TÉR MÓDSZERÉT

A NYELV.HU AJÁNLÁSÁVAL

Hogyan tanítunk az angol nyelvtanfolyamon?
Mire számíthatok az angol nyelvi órákon?
Kik tanítanak?
Egyénileg vagy közösségben tanulhatok?
Szükségem lesz tankönyvre?
Hogyan segítitek a fejlődésem?

Már tanultad, mégsem tudod használni?

Tanultál már angolul, mégis lefagysz, ha egy külföldivel kellene szóba elegyedned? Elméletben többféle igeidőt ismersz, de éles helyzetben képtelen vagy használni őket? Hidd el, sokan "tanultak" így angolt Magyarországon. Mi viszont nyelvi mentorként segítünk, és biztos lehetsz benne, hogy

Hagyd, hogy kinyíljon előtted a világ!

Ha rábízod magad profi nyelvi mentorainkra, ők elkísérnek a nyelvtanulás élményekkel teli útján. Megismerhetsz más népeket, kultúrákat, szokásokat. Nem leszel kívülálló, és a nyelvtudás hiánya többé nem szűkíti be a lehetőségeidet, bármi legyen is a célod az életben. Ha tudsz másokkal idegennyelven kommunikálni kinyílik előtted a világ. Jó kezekben leszel, mert:

 • Folyamatosan figyeljük a fejlődésedet
 • Megkeressük a számodra ideális oktatási módszert
 • Inspirálunk és motiválunk
 • Nem akarunk kizárólag könyvből, szótárfüzetből tanítani
 • A sok szóbeli gyakorlás miatt nem lesz probléma megszólalnod angolul

Nálad a döntés - mikor és milyen tempóban

A legelső találkozás során részt veszel egy ingyenes nyelvi auditon. A nyelvi auditon felmérjük a nyelvi szintedet, segítünk, hogy megtudd, milyen a nyelvtanulási stílusod, tanácsokat adunk, milyen tanulási technikákat használj, hogy minél sikeresebb legyél, és persze beszélgetünk a céljaidról is. Erre azért van szükség, hogy valóban olyan képzést kezdj el, ahol az aktuális szintednek és a későbbi célodnak megfelelően fejlődhetsz. Ezért ne aggódj amiatt, hogy melyik kurzust lenne számodra ideális, mert segítünk eldönteni, hogy

 • Csoportos, vagy egyéni tanfolyamot válassz
 • Milyen intenzitás lenne a leghasznosabb neked
 • Érdemes-e speciális tréningeken részt venni

Szerezz angol nyelvvizsgát!

Akár a munkádhoz, akár a továbbtanuláshoz van szükséged rá, mi segítünk megszerezni a számodra ideális nyelvvizsgát! Érdeklődés esetén felmérjük a tudásodat, és ha szükséges, megfelelő angol nyelvtanfolyamot vagy tréninget ajánlunk neked, amelynek segítségével elérheted a célodat. Számíthatsz ránk, ha

 • Továbbtanuláshoz szeretnél megfelelő nyelvvizsgát szerezni
 • A munkádhoz van szükség a vizsgára
 • A diplomádhoz kell a nyelvvizsga

730000

megtartott óra

48000

diák

130

nyelvi mentor

460

elégedett cég